}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, March 7, 2011

Si dia ader skill terbaru.

Salam..

Ahad aritu bersamaan 6/03/2011 buat pertama kalinyer Ammar Hafiy telah berjaya meniarap sepenuhnyer... *sila buat ombak untuk Ammar Hafiy* (elle.. itu pun mau tulis kat blog..anak org lain dah lama meniarap..heheh)

Actually hari Sabtu aritu masa balik rumah PIL kat Sri Gombak, Ammar dah show off kat semua orang. Tapi masa tu tak complete meniarap. Dia tak boleh alih tangan dia. Still terkepit. Tapi semalam, pagi2 lagi dia dah show off. Mula2 aku ingat dia buat ape la. Bila aku pusing.. eh2.. Ammar tgh berusaha mau meniarap. Tak sempat mau amik gambar. Laju je dia pusing. Encik usrule pun tgh tido lagi.

Lepas tu baringkan dia balik..x lama pastu dia macam mau meniarap lagi. Cepat-cepat kejutkan encik usrule and suruh dia tengok. Dia senyum2 je happy. Ye la..buah hati tercinta dia sudah boleh meniarap. Pastu encik usrule cakap "dik...arini baper haribulan..kena tulis ni hari first Ammar meniarap". Hua..hua..hua.. tu dia suami ku yang sangat excited.

Gambar?? ader..tapi tak upload lagi. Camera ada dalam kereta. Nanti petang aku update ye..

2 comments:

cik aletheea : said...

erk.. font x best.. tukar..tukar..tukar..
ammar sgt domok ok!!

MyRule said...

Font tu cantik..hahaha