}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, March 10, 2011

Ammar 8.5Kg..Mummy?

Salam..

Berat Mummy sekarang 49Kg.. ~wink~

Ini berat masa zaman mummy baru start keja 9 tahun lepas ni Ammar..

Masa Mummy kat UTM, berat mummy baru 47Kg.

Bila dah start keja..ia naik..naik..dan naik lagi.

Sampai masa nak kawen ngan babah, berat mummy dah 52Kg...huhuhu

Tapi mummy x kisah sgt pun. BMI still normal.. err..dah dekat2 ngan border under weight tu.

Pastu masa pregnantkan Ammar 3 bulan, berat mummy dah 54kg. Tapi still boleh pakai jeans biase.

Masa pagi checkup before Ammar lahir tu, berat mummy 61.5kg. Tak banyak naik kan?

Then lepas abis pantang, berat mummy turun jadi 54kg.

Pastu mummy takder plak timbang. Tapi mummy tau berat mummy semakin berkurangan sebab badan mummy rasa ringan. And semua org kata mummy nampak kurus. Even weekend aritu kita jumpa auntie Meeza pun dia cakap camtu. Ooo....lupa nak bagitau, auntie meeza tu housemate mummy masa mula2 keja kat MEM ni. Mummy x jumpa auntie meeza dari mummy bujang dulu.

Then kelmarin, mummy gatal2 badan mau timbang kat rest area opis mummy ni. Uik.... 49kg??

Pagi tadi mummy try jeans cik ina, yeahhh..mummy boleh muat jeans cik ina yang saiz 27. Jeans low cut hehehe. Err.. ammar jangan bagitau cik ina ye mummy pakai jeans dia gi keja..hihiihi.

Mummy rasa, mummy lagi ringan dari busu ida..abisla busu Ida, dia nak kawen, tapi dia lagi berat dari mummy ngan cik ina.. :P

LAgi satu, masa habis pantang aritu.. babah ader belikan mummy jean Guess yang sangat mummy suka. Jeans tu pun dah longgar masa mummy pakai weekend aritu. Aderkah bermaksud babah kena belikan lagi jeans untuk mummy? Kalau Ammar setuju, Ammar meniarap depan babah tau..heheh

Ok la Ammar.. mummy nak makan2 jap.. LAPAU...

Jom tgk gambar mummy masa sekolah, utm and baru2 keja

Cuba cari..yang mana satu mummy..hehehe


Mummy ngan bebudak Amore. Cayang diorg sgt2.


Mummy ngan best buddy..uncle ejad and uncle fara. Uncle Boy tukang click gambar.


Mummy berlakon citer Mahsuri with best buddy 


Mummy kat dewan kuliah.


Pak ngah, cik Ina, Busu Ida and Maklong ngan mummy..zaman muda2.


Mummy ngan housemate 53-12-04 utm. Sorang tukang tangkap gambar..sorang lagi kuar dating :p


Mummy masa grad.


Mummy..awal2 zaman bekerja


Masa ni awal2 bercinta ngan babah.


With busu Ida and Cik Ina.


Mummy..latest masa Qiqah Ammar




No comments: