}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, March 11, 2011

Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids 5


Kali ni aku mau HOLIDAY!!!

Best kan kalau dapat jalan2 satu family.
HEAVEN!!

DUlu-dulu zaman bujang memang aku suka jalan2.

Tapi bila nak kahwin, terpaksa slow down sebab duit nak pakai untuk kahwin.

Berbaloi gak slow down berjalan sebab masa kahwin semua pakai duit sendiri.

Bak kata org debt free la.

Syukur..sekarang lepas kahwin lagi banyak pakai duit.

Lepas ada Ammar Hafiy..lagi la banyak yang habis.

So far lepas kahwin kitaorg hanya sempat gi Langkawi, Cameron Highlands and PD.

Pastu dah pregnant.

Lepas Ammar Hafiy dah besar skit kitaorg gi Perak dan Bukit Tinggi.

Balik hari...huhu

Pastu raya cina aritu kitaorg gi Kuantan.

3 hari 2 malam.

Ok la..dari takder kan.

So kalau dapat bercuti mau pergi SAbah bah.

Itu dalam Malaysia la.

Mau gi Gunung Kinabalu.

Mau gi snorkeling..

Mau gi Sepadan.

KAlau gi ramai2 lagi best..havoc.

Kalau oversea plak mau gi belah eropah.

Suka suasana situ.

Tengok bangunan-bangunan lama.

Menyusur tepi sungai sambil jalan2 tolak stroller Ammar and pegang tangan ngan encik usrule..

Felling2 romantik..

Pastu gi taman2..

Musim bunga..

Mau tempat yang tenang2..tak serabut..x kejar masa...

Boleh ke?


Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di lamanweb buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack

3 comments:

AkuBiomed said...

Ramai yang mengilai iPad atau iPad2.

nur said...

bestnya kalau dapat bercuti best2 macam tu kan..JOM KE: ALL IN ONE
good luck

MyRule said...

Nur.. sgt2 best...tapi kena kumpul duit banyak2 dulu la