}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, March 14, 2011

Retak Seribu

Salam..

Cermin belakang kereta encik Usrule retak seribu..huhuhu

Kereta tu aku pakai..

Pagi tadi masa nak gerak dari Melaka, Ok jek.

Dah parking kat opis pun ok jek.

Masa nak balik tadi baru perasan. Terpaksala barwa slow2 and cancel mau gi pasar malam.

Balik terus tanpa beli makanan. Dah la hujan renyai2 n kilat sambung menyambung.

Sampai jek kat parking terus turun tgk cermin belakang.

RETAK SERIBU!

Adei.. siap ader kaca yang jatuh2 lagi.

Camner mau buka bonet ni?

Dah la beg deuter and bag laptop ader dalam bonet.

Cooler bag pun x perasan encik usrule ader letak dalam bonet ke x?

Last2 aku masuk jek tanpa buka bonet.

Karang tak pasal2 abis berderai..huhu..

Saat2 ni la kalau ader encik usrule kan bagus.

Bukan x pernah handle sendiri. Dulu masa Avanza pun aku handle sendiri.. Errr... mula2 jek..hehhe

Tapi masa avanza tu dia retak melintang...bukan seribu.

Lagipun insurance cover cermin.

Masa tu pun encik usrule yang teman.

Aiseh... nak tunggu Jumaat lambat lagi...huhuhu

Dugaan2...

No comments: