}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, March 23, 2011

Contest Photo Anakku Ceria




Nama ibu : Myrule
Nama Anak  :  Ammar Hafiy Bin Mohd Asrul
Umur  :  6 Bulan

Tag



Syarat-syarat nak join contest ni ialah :
  • Mestilah warganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia...senang nanti nak pos hadiah..... 

  • Gambar anak dalam photo mestilah berumur 0-5 tahun.....boleh masukkan gambar ibu-bapa,atok nenek,pakcik makcik,cousin,kakak,adik,abang atau kawan bersama anak...tak kisah nak letak gambar anak sorang ke atau berdua...atau bertiga ke..yang penting mestilah ceria ;)
  • kalau takde anak..boleh gak masukkan gambar anak sedara..adik ke....sepupu ke....asalkan kanak-kanak yang berumur 0-5 tahun...
  • kalau ada lebih anak daripada satu....boleh masuk....buat entry lain-lain eh?
  • bawah gambar tu..tulis nama ayah/ibu...nama anak dan umur anak...
  • Buat satu entry contest nie dan tajuknya mestilah....Contest Photo Anakku Ceria
  • Jangan lupa tau letak banner kat sidebar...then linkkan ke entry contest nie...
  • and then,tag tiga kawan untuk join contest nie :) bagi meriah skit...
  • dan...yang penting sekali...after dah buat semua...tinggalkan your contest link kat comment entry nie :) tinggalkan juga your e-mail link...senang nanti nak keep in touch and nak terjah your blog...
  • Pemenang akan dipilih oleh My sis and her hubby and not to forget my beloved hubby....dioranglah the biggest sponsor untuk hadiah pemenang-pemenang contest nie...
  • Tarikh tutup penyertaan 10th April 2011
  • Hadiah yang best menanti anda....

First Prize:
1 Baju Gap Kids + 30 chocolates vanilla cuppyliciuos

Second Prize:
1 Baju Gap Kids + 20 chocolates vanilla cuppylicious

Third Prize:
1 Baju Gap Kids+15 chocolates vanilla cuppylicious


ok...tu je lah syarat-syaratnya....senangkan? :)  jomlah...jomlah....join contest hanin nie...

semoga dengan contest nie,dapatlah mengeratkan hubungan hanin dengan bloggers yang lain.... 


Good Luck kepada semua yang join contest nie....


Jangan lupa....tarikh tutup penyertaan 10th April 2011....

*Psstt...Nie sticky post entry..nak baca the latest blog...baca kat bawah,k ;)*

1 comment:

HaninFarshid said...

ok..done...dah terjah....thanks sebab sudi join ;) semua cukup syarat...good luck,k :)