}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, March 24, 2011

COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy





Ammar..berapa jam selepas lahir..

Nama ibu  :  Myrule

Nama Baby  :  Ammar Hafiy Mohd Asrul

Umur  :  6 Bulan


Syarat2 dia senang aja..

2 - buat satu entry dgn tajuk COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy
2 - letak banner kt entry korang n linkkan ke entry ni ye (sidebar sukati..tk kesahh)
3 - letak gambar masa newborn (umur 1 hari -2 bulan) dengan aksi comel (tak kisah aksi apa..lagi bagus kalau FRESHHH FROM OVEN maksudnye kt Hospital lagi
4 - new born tu tak kisah la anak korang ke, anak sedara ke, anak jiran ke, anak boypren ke, anak angkat ke.... janji umur dia skrg mestila di bwah 5 tahun
5 - kalau ada lebih dri 1 anak..just masukkan gmbr depa dlm satu entry n susun cantik2 ye... max 3 anak sahaja....
6 - TAK NAK gambar yg dh diedit (CROP boleh) manala tau ada terselit pampers kt sebelah kan..crop ajala bahagian tu
7 - Tulis nama ibu/nama korang,nama anak dan umur anak sekarang

TARIKH TUTUP : 31 MARCH 2011
sistem juri adalah juri awam ye...
(yg pasti korang tak payah raih undi :p)

1 x HADIAH UTAMA
(BAJU DARI BABYKUDESIGN+ HADIAH MISTERI UNTUK KORANG)

1 x HADIAH KEDUA
(BAJU DARI BABYKUDESIGN+ HADIAH MISTERI UNTUK KORANG)

1 x HADIAH KETIGA
(PERMAINAN KANAK2 + HADIAH MISTERI UNTUK KORANG)

2 x HADIAH SAGUHATI
(HADIAH MISTERI)



2 comments:

amiey lee said...

dtg sini amik gmbar baby comel ye

thanks join n gd luck

MyRule said...

wokey..thanks