}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, March 7, 2011

SCR 6 untuk di let go

Salam..

Seperti entry sebelum ni.. Kami mau LET GO SCR6 Ammar.

Still dalam keadaan baik

9.5/10

Warna biru

Baru beli sebulan lebih

Guna pun tak sampai 10 kali

Sebab nak LET GO pun ada dalam entry sebelum ni.

Nak jual pada harga RM380

Free Delivery sekitar Shah ALam. Sri Gombak, Muar dan juga MElaka.


Ammar dan SCR6






8 comments:

rDnA said...

baru tau dah tkr link baru..

MyRule said...

aha rdna.. jenguk2 la selalu ye :P

atulhani said...

dh ada orang beli ker item tu.. menarik gak ni..

MyRule said...

Belum ader lagi..hehehe

menarik sgt.. :p

`BaHa` said...

babe, cuba u advertise kat mudah.com

i dapat banyak respond dari mudah sebab ramai orang view.

MyRule said...

Baha..ok..thanks..mau try gak..:P

Mummy `Aish said...

Hehehe..da ade org beli ke..hehe

MyRule said...

Mummy aish.. sorry ye..kitaorg x jadi jual sebab sayang ngan SCR tu.. :P