}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, March 23, 2011

Baby Nurkheir 1st Giveaway: Si Manja Chumil Bertudung/ Berbaju Melayu




NAMA PENUH  :  Ammar Hafiy Bin Mohd Asrul
 TARIKH LAHIR  :  21/09/2010  
UCAPAN KHAS UTK SI MANJA..

Semoga Ammar jadi khalifah Allah dunia akhirat ye sayang.. Mummy and babah luv u so much.

Tag



Ok...syarat-syaratnye



1.Nak tahu perkembangan GA ni, kena jadimy follower..ye tak? timekacih...
2. Buat entry sikit je mengenai GA ini di blog anda sekalian dgn tajuk
  " Baby Nurkheir 1st Giveaway: 
    Si Manja Chumil Bertudung/ Berbaju Melayu"
3. Letak banner kat atas bersama link kat entry dan sidebar blog anda 
    ekk
4. Post kat entry itu SATU gambar anak-anak anda/ anak sedara/ 
    jiran yang bertudung/ telekung sembahyang/ tutup aurat(baby girl) 
    dan baby boy pula berbaju melayu/jubah/kopiah/songkok...:)))
    ....NYATAKAN NAMA PENUH, TARIKH LAHIR & UCAPAN KHAS
         UTK SI MANJA..
    ...Hanya terbuka kpd si manja dari usia baru lahir sehingga 
   5 TAHUN  sahaja dan berwarganegara serta bermastautin   
   di Malaysia...

5. Selitkan blog Secangkir Madu Buat Nur dalam blog list..(INI 
    TAK WAJIB)--Tengkiu :)
6. Dah selesai post entry, sila tinggalkan link kat komen entry ini ye,
    kekawan...:) , dan nyatakan Referral anda..
    Eh eh tertinggal lak..jgn lupa tag kawan at least 2 oghang..peace....tq
7. Syarat tambahan : Sila berkunjung ke blog Secangkir Madu Buat Nur 
    dan tinggalkan sekurang-kurangnye 3 komen di mana-mana 
    entry sehinggalah berakhir GA ini..ok tak?
  
Pssst... Ada 2 hadiah bonus untuk ini tau, top poster dan second...:))




Contoh



NAMA PENUH: NURKHEIR BT MOHD. AZIZAN
TARIKH LAHIR : 14 SEPTEMBER 2009
UCAPAN KHAS UNTUK ANAK : SEMOGA NUR KEKAL MENJADI 
PENYEJUK MATA UMMI DAN ABIEY MU

....GA mula pada hari ini dan 
                   akan berakhir pada 10 Mei

Jeng jeng jeng...

Hadiahnye?

Jom..jom.. sekodeng...

Terbahagi kpd 2 kategori


Kategori A- Baby Muslim 
Kategori B- Baby Muslimah  


1. Hadiah Pertama
     Moo Moo Kow Diaper from EZ Motherhood 
     Set pakaian
     plus 2 hadiah misteri

2. Hadiah Kedua
    Pyjamas
    plus 1 hadiah misteri

3. Hadiah Ketiga
    Sweater cumill 
    plus 1 hadiah misteri

### 34 hadiah saguhati##

Hadiah Bonus 
- 2 Hadiah Bonus bagi 2 orang penyumbang post terbanyak..
   
- 1 Hadiah Bonus Bagi penyertaan pertama pada tarikh tertentu, akan diberi hadiah. Tarikhnya adalah rahsia...Tungguuuu..........

Atas keprihatinan mommies yg sporting tag dan bersilaturrahim dgn mommies yg 
  lain, Baby Nur dan ummi akan tambah SATU hadiah untuk TOP REFERRAL...
  Setuju tak?...:))
  Moga-moga murah rezeki mommies semua,sebar-sebarkan GA ini utk persaudaraan dan ukhuwwah seIslam..
Go, go mommies...

P/S: Hadiah akan diupdate dari masa ke semasa ekk..

So, chayukkk mommiess....


1 comment:

humayraa said...

Salam..
Ummi datang jengah blog ..:)

Okess..lulus wif flying colours.
Thanx join GA
n gudluck to Ammar