}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, March 3, 2011

*Give-Away datang lagiiii*



hah...korang nampak banner tu? tu diaaa....tanda Give-Away datang lagi. ahaks. tapi kali ni hadiahnya bukan bedak miyami. tu next GA. kak ngah...ko stand by around the corner je ye. don't worry, bedak miyami aku belum expired.

hah..tiber bebel tak tentu pasal. yezzaa....kali ni hadiah ditaja oleh puan imah . ye..puan imah memang murah ati uols.

senang je cara nak dapat GA kali ni. takde karangan ok. korang cuma perlu.
1. follow blog penaja --- klik sini
2. tepek gambo korang dengan famili atau dengan anak-anak je pun boleh.
3. link kan gambo tepekkan tu ke bahagian komen GA aku ni hah.

senang cerita:
1. follow penaja
2. tepek gambo
3. link

kan....senang kan??? hah, silalah beramai-ramai menyertai GA ni. walaupun korang boleh beli sendiri buku tu, tapi kalau FREE...lagi rs nikmat dan best kan..uols kan...ihiks

oh ye...tarikh tutup ialah:

10 MAC 2011

sekian, terima kasih :)


No comments: