}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, March 4, 2011

Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids 2


Tadi.. jalan sambil tgk sana..tengok sini

Ternampak blog mummy cantik ni..

Boleh tak kalau mau Ammar jadi cover model majalah pama macam baby cute mummy cantik itew?





Bukan apa, bila dah jadi cover model mestilah ader cover story kan?

Nanti boleh la cerita pasal life PJJ kitaorg

Cerita pasal perjalanan breastfeed Ammar.

Nanti boleh jadi pembakar semangat buat mummy2 kat luar sana.

Ramai je mummy2 kat luar sana tak tau, boleh breastfeed baby even berjauhan dgn baby.

Dan juga boleh tunjukkan pada suara2 sumbang yang tidak membantu malah melemahkan semangat ketika tau aku and Ammar akan berPJJ.

Yang penting sekali.... Sharing is Caring kan.... :)

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. SertaiBengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack