}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Saturday, April 30, 2011

Pureen Warehouse

Salam..

Ni auto entry ye..

Ketika ini mungkin aku tengah guling2 ngan Ammar and encik usrule di Muar.. ~wink~

Ammar sgt behave..macam aku citer kat entry contest sebelum ni.

Boleh je dia nangis..sebab panas..sebab nak susu..sebab x selesa.

Aku x kan marah..encik usrule pun x kan marah..

Sebab kami faham.. Dia baby lagi..

Hasil rembatan..


Stock untuk umah Melaka


Stock yang dah siap dibahagikan..Umah Muar, Shah Alam, Melaka and brg kiriman Adik encik usrule


Stock lebihan..


Baju..x banyak..sebab baju ammar dah banyak..hehhee

Then Ahad pagi b4 gi main bowling..sempat lagi gi sambar Huggies kat Giant and tesco.. Murah weii..



Abis setengah ribu untuk Ammar saje..

6 comments:

mommie yuyu said...

bestnya..kalau la yuyu dapat pegi..hukhuk..murah2 x baju2 tu?

MyRule said...

Best.. :p

Murah gak la.. setakat suar pjg rm3, baju rm 3, suar pendek rm1, baju jalan suar pendek and tshirt boleh dapat rm8. Berbaloi la..

Mrs.Qarlista said...

bile dah ade anak ni..macam2 kan..shopping pun tuk die sajerh.. :)

MyRule said...

Betul tu nad...tunggu la delisya besar skit. Banyak lagi mau beli. Baby gegirl lagila...:p

nur easy said...

woww.. bsungguh2 ni shoppingnya..;)

MyRule said...

easy..heheh..murah beb..lagipun..ammar ni byk umah..kena ader stock kat tetiap umah..kalau x..jenuh nak berangkat semua brg2 dia.