}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, April 19, 2011

~baby & daddy moment contest~

~baby & daddy moment contest~




syarat2 nya :
1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.


mudah bukan?
jangan lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye.







Ammar Hafiy Bin Mohd Asrul


6 Bulan


Gambar ni diambil masa besday encik usrule. Kitaorg bercuti ke Kuantan beramai2 ngan family aku. Aku x tau pun ader gambar ni, sampai la last week abang ipar aku emailkan gambar ni.


Dia candid gambar encik usrule tgh main2 ngan ammar dari jauh. Jauh tau. Abang ipar aku kat khemah. Guna DSLR and zooooom. 


Suka sgt sebab ni gambar candid. Takde posing2 untuk bergambar.. Nampak kasih sayang 2 insan yang tercinta.

hadiah2nya....

1st price ~ items worth rm80 
2nd price ~ items worth rm60
 
3rd price ~ items worth rm50
 
3 consolation prices ~ worth rm30


Tag


easy


Mrs Nageb


Along


closing date : 30 April 2011


mari ye beramai2 memeriahkan contest ini disamping mempromosikan butik D'La Maya ini!
:)

4 comments:

nur easy said...

wewee kena dah..;)

MyRule said...

haaa...cpt pi cr pic AF and daddy dia..heheh

~daRLee ZuRiS~ said...

nice pic :)
thanks for joining ye
best of luck!

MyRule said...

tq..