}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, April 15, 2011

Vote for me..

Salam..

entry ni akan jadi sticky note ye sampai 15 april

Korang plss tolong vote..

For sure x dapat medela freestyle..huhuu..

avent manual pun x dapat kot..huhuhuh

tapi x perla..takder rezeki Ammar..

tapi tolong vote ek..

Mula2 LIKE FAHEEM dulu



Lepas tu LIKE KITAORG plak ek

Thanks so much

8 comments:

Mrs Nageb said...

dah lik..like :)

MyRule said...

Thanks so much :)

Bakri Hussin said...

Tuan Blog Jom join

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

my note said...

salam..

akak nak tanya sikit, boleh x, maaf ye klu ayat nie x berapa manis. Nak tanya pasal breast pump, yg mana elok utk ibu yg br first time nk BF nie. Apa beza single pumping dengan double pumping. Yg mana lebih elok manual atau elektrik ??. Maaf ye

MyRule said...

bakri..udah join

my note..Ooo...pasal elok ni kena ikut tuan punyer diri..depends pada keselesaan, masa and budget.

Pasal elok tu, better cari kedai yang boleh test. Ader kedai baby kat bangi boleh test before beli.


Single and double ni depends kalau x kisah pasal masa amikla single..tapi kalau keja asik bz..amikla double. Kalau double boleh pam dua2 belah at one time.

Dua2 elok..manual and electric. Cuma electric x penatla. Manual ni penat skit.Harga pun berbeza.

Cuba refer kat sini..

www.susuibu.com

my note said...

kak mai.... terima kasih bebanyak

nur easy said...

all the best mummy ammar ;)

MyRule said...

my note.. sama2...good luck ye..:p

tq easy..