}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, April 18, 2011

With Nestle, you can share your child's mood with your family & friends. Try today! #NestleChildsMood

With Nestle, you can share your child's mood with your family & friends. Try today! #NestleChildsMood




Menarik kan..?

sejak ader baby yang dah bole makan ni...website Nestle memang selalu kena terjah..

Ehh!! bukan2... sejak bujang lagi memang dan suscribe email Nestle ni.

Direct di depan mata.

Aku suka resipi2 dia yang menawan hati..berbagai kaler.

Adik aku suka kumpul pamplet dia..

Jom try la.. ~wink~

2 comments:

nur easy said...

AH makan cerelac ni ya..;)

MyRule said...

Tak...hehehe

encik usrule prefer buat sendiri...so mummy AH kenal a buat time weekend. Tapi cereals di atas maybe akan dipertimbangkan sebab AH kan byk umah..so bila kat umah nenda or umah nenek encik usrule boleh try ni kot.. :P