}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, April 11, 2011

Minah rempit in the making?


 Salam..

 ouchh.. tidak... ini bukan minah rempit haram.. ini aderlah minah rempit halal ~wink~

 Saper kah itew minah rempit halal?

Ini kisah abang aku yang aku panggil Bangah.

Opsss...abang aku bukan minah rempit...hehee

Anak dara dia yang berumur 11 tahun tu minah rempit halal in the making.

Citernyer macam ni.. abang aku ni usia 3 tahun tua dari aku.

Tapi sebab dia kawen awal..abis study jek terus kawen..and aku plak kawen lambat sket dari dia..

Jadi..anak sulung dia ngan anak sulung aku beza 10 tahun..giler jauh!!

Abang aku ni ader 5 orang anak. Yang kecik umur 3 tahun kot. So, sebab dia anak tunggal lelaki and arwah baba aku dah takder, kira dia la tulang belakang family.

Dia plak stay kat Putrajaya. Disebabkan tanggungjawab dia sebagai anak lelaki tunggal and abang tunggal kepada kitaorg kena lah dia balik Melaka selalu. 

Kalau setakat nak balik kejap2, takkan nak angkut wife and anak2 dia sekali kan..

Sure la wife and anak2 dia nak rest gak.

Merempit lah dia balik Kampung. Dulu sorang2 tapi la ni..sudah ader peneman...awekkk lagi tu..hehehe



Ready mau merempit 



bergambar ngan motor ayah


Ayah pakaikan helmet







Jom..alin dah siap!


Ader gaya x?




Alin balik dulu nenet


Bye2...






4 comments:

nur easy said...

ooo inilah citer utk gmbr2 dlm fb ya.. hehe nice

MyRule said...

aha...anak buah yang sulung..:p

Siti Hajar said...

pergh..dasyat tu.. teringin nak naik moto mcm tu.. klu tgk kat jln raya or highway, rs cam diaorg ni cool giler..:)

MyRule said...

hajar.. akak pun x pernah naik lagi..huhuhu