}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, April 21, 2011

Lamaze Musical Inchworm

Salam..

Inchworm?

hehehe..macam biase..saya mau beli binatang di bawah ini untuk anak saya.







Opsss...bukan mau...sudah beli. Tunggu sampai kat Guard kilang ni je.. :p


Beli kat sini


Product Description


 The Lamaze Musical Inchworm is full of surprises for baby to discover.   Squeeze the nose to hear a fun song.  Textures and sounds encourage exploration, while bright colors promote visual stimulation.  This little worm can help make tummy time fun!  And, use the ruler on the Inchworm's tummy to track baby's growth.


This is new design.  Not available in Malaysia market yet.  Those Orange /Green/Pink/Purple inchworms are old design.


Paling murah kat online yang aku jumpala.

Bayangkan ammar yang penyerkkan binatang ini...hehehe

Abisla..dapat gaji je terus beli mainan anak.

Bukan aper..aritu aku ader terbaca kat babycentre ke kat Whattoexpect, sekarang ni..baby umur ammar dah pandai nak ader something utk dia pegang@peluk. Kalau nak tau dia suka ke x ngan satu barang tu cuba amik. Kalau dia membebel..maknanyer dia suka. Pernah buat kat toktok dia..memang dia macam marah.

Tapi toktok tu macam kecik plak. At least binatang ni bolehla teman dia tido kan. Kalau time dia rindu kat mummy ke babah ke..boleh binatang ni temankan..hehhe

Harap2 Ammar suka sgt ngan binatang ni (anak aku aper yang dia x suka..semua benda dia belasah jek) ~wink~



Ini aderlah gambar toktok Ammar (yang kaler kuning and ijau). Kenapa ader 2? Sebab dia sgt suka..so satu standby kat umah satu lagi dalam beg jalan. Naper nama toktok? itew kena tanya encik usrule.. :)


8 comments:

Siti Hajar said...

baby hajar pon ade satu.. my twin sister belikan utk dia.. tp dia kan kecik lagi, jd x dela dia tau tu ape benda..hehe

nur easy said...

comelnya piano dia.. hai macam2 kan rasa nak beli semua je toys ya da

MyRule said...

Hajar...ukashah pun ader? bestnyer kalau dapat anak twin..hehehe

Nanti tunggu dia pandai main lagiii best..:p

Easy.. cukupla kecik camtu..besar2 kang x telarat dia nak main. Aha la dear..nasib baik anak lelaki..kalau x..mau bear zaman muda2 i dapat kat dia..

Lisa said...

kak mai,
fina pn ada gak, suka sgt dia peluk2 n gigit2 tp skrg bunyi lagu tu dh abis dh huhuh
takde dh la dgr bunyi lagu sedap tu lg..
lg 1 dia suka dgn baby tiger yg mak along belikan, aritu simpan dekat 1 bln sbb ekor tiger tu nk putus, pas jer along jahitkan ekor tiger tu terus jer fina terkam gigit2 ekor tiger tu..
erm ni pn nasib ler ummi fina tak keje klau tak mau menimbun toys fina, walid fina slalu cut cost hehehe

MyRule said...

Long...fina pun ader ek? Takleh ganti bateri ke long?

hahaha...nasib baik..tapi x per..fina ader ummi sbg teddy bear.. :P

atulhani said...

salam... kite pun beli kat website tuu.. memang murah price dia.. siap beli banyak utk bagi kawan-kawan hehehe

MyRule said...

Atul..kan?..murah dari tempat lain. I pun memang rasa nak beli banyak2..bagi give kat baby.. :p

Faana Roslan said...

Salam sis, tumpang iklan ye.. Saya ada jual lamaze toys.. murah dari harga pasaran.. boleh visit blog saya ye.. Eyetea Mama Shoppe

Tq sis :)