}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, April 21, 2011

GIVEAWAY: WIN BABY CARRIERS (BABYWEARING GEAR) FOR GCDC-KL!

 

Nak join x?

Tapi kena cepat tau!!

Closing date malam ni 11.59 pm.

Sempena ini


Oooo...aku mau gi.

Teringin mau gi.

Sebab mau menambah collection CD Ammar.

Encik Usrule sudah bagi greenlight untuk beli CD.

Sure banyak booth kan?

Ader sale x? ~wink~

Esok boleh dapat result dia.

Hadiah boleh amik Sabtu ni.

Ringkas kan?

Ok.. kenapa aku nak HADIAH ni?

Sebab nyer kitaorg (termasuklah Ammar memang suka mengendong dan dikendong)

Tapi selalunyer yang mengendong adalah encik usrule la.

Sebabnyer, Ammar baby yang sihat dan kuat.

Pada umur 6 bulan dengan berat 8.6 kg, adalah sangat lenguh kalau mengendong dia.

Opss.. kitaorg memang mengendong dia menggunakan baby Carrier.

Kami mula mengendong Ammar semasa dia berumur sebulan lagi.

Mula2 dulu memang ader niat untuk membeli Ring sling.

Tapi apakan daya. Encik usrule maukan carrier yang Macho dan aku plak maukan ringsling yang berwarna warni, berbelang2 or berbunga2...hehehe

Akhir kata sepakat kami memilih baby carrier yang plain colour memandangkan encik usrule yang akan selalu menggunakan carrier tu.

Frust giler la juga kejap.

Itu yang bila tgk je giveaway ni terus je mau masuk.

OO...lupa yer mau bagitau yang Ammar aderlah baby CD juga.

Walaupun masih belum 100%, tapi kitaorg tengah berusaha ke arah itu.

Babywearing yang aku mau kalau menang aderla ini

THE STORK SSC by SNUGGBABY


yang ini


atau ini


atau juga yang ini.

Kenapa?

Sebab aku suka warna dia yang sgt terang, tidak plain dan juga mudah untuk digunakan.

Sudah tentu Ammar akan sentiasa tenang dalam kendongan.

Ini juga dapat memberikan kitaorg dan juga Ammar pengalaman berbeza dalam mengendong dan dikendong.

Yang pasti ciri2 keselamatan dan keselesaan babywearing yang kitaorg pilih ni terjamin.

Sebagai ibu bapa dua element tersebut tetap ditangga teratas dalam pilihan kitaorg untuk Ammar.

Dan kat bawah ni adalah info untuk sesapa yang mau join ya


Join Malaysian Babywearer’s (MBW) Talk and Demo about Babywearingl 11.00am atGCDC’s Eco & Health Friendly Sales Bazaar!
Hi everyone! It’s GIVEAWAY time again!! Babywearing & Cloth Diapering are 2 things synonymous to the topic of Natural Parenting. Babywearing indeed creates a strong bond between wearer and child, and helps make daily tasks much more managable, especially if you have a clingy baby.
Held in conjunction with Great Cloth Diaper Change -KL (which is happening on Earth Day, 23 April 2011).
Proudly Malaysian brands of baby carrirs are generously sponsoring these prizes for you to win:

1 x The Stork SSC by SNUGGbaby

1 x Mei Tai by NeezaNeedles

1 x Ring Sling by Deana Design

***************
IMPORTANT RULES:
  1. Contest open to a anyone residing in Malaysia.
  2. This contest ends on at 11.59PM Thursday, 21 April 2011. Yes, this contest will only run for a very limited time!!
  3. Winners will be notified on the next day (FRIDAY), and MUST ATTEND the Prize-giving ceremony during MBW’s Talk session at GCDC’s Eco & Health Friendly Sales Bazaar at Scriptory Box, Puchong on 23 April. Representatives may collect the prizes on behalf of the winners (please inform us earlier).
  4. If any winner(s), or their representative is not present during the ceremony, the prize will be forfeited and another winner will then be chosen.
  5. Only ONE (1) entry per participant please.
HOW TO ENTER?
  1. Create a Facebook Note, Blog Post or E-Mail to CDM mail icon with title “I Want to Win Babywearing Gears for Great Cloth Diaper Change – KL!”
  2. Share with us, in Malay/English: “How would you describe your IDEAL or DREAM baby carrier?” (Huraikan ciri-ciri baby carrier idaman anda). Be as creative as you want, tell us the carrier’s design, type (Ring Sling? Mei Tai? SSC? Pouch?), colour, print, functions, extra features, etc. Try to tell us why you choose those criteria, and why it is important to you. You may also add in pictures to “spice” up your entry ;)
  3. Optional: Tell us which carrier you would want to win from the Prizes displayed above and why.
  4. Tell us also if you are currently a Babywearer, or if you are a beginner (do not have any baby carriers).
  5. On your blog post/Facebook Note, please let others know about our events: Link up to theGreat Cloth Diaper Change KL page, and to GCDC’s Eco & Health Friendly Sales Bazaar.
  6. Leave the URL of your blog post in the comments section below (make sure your write your name and e-mail so we can contact you!), or “Tag” Cloth Diaper Malaysia in your Facebook note (so we can actually see the Facebook Note!) To be safe, e-mail to us your URLs along with your phone number/e-mail so we can quickly contact you.
Prizes Sponsored by:
SNUGGbabyNeezaNeedlesdeana design
In Conjunction with:
Great Cloth Diaper Change

No comments: