}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, January 10, 2012

Kami makan-makan lagi di...

Salam..

Kalau bulan lepas kitaorg asik makan- makan nasi arab..

Thin month asik makan-makan westren plak.. Fave i tu..hehe

Last 2 weeks masa balik Melaka, adik aku banja makan western food. Nama gerai ni Pit Stop. Gerai kampung yang cantik.

Aku suka Chicken grill dia. Encik usrule makan rib eye steak kot. Air aku order chocolate blended...

And last week adik yang sama gak belanja makan lagi. Orang dapat bonus kan..heheh

Masa kat Melaka aritu hanya ader kitaorg, dia, adik yang baru kahwen tu jek. So tak cukup korum.

So, repeat balik kat CAFE MALAYA Presint 15 Putrajaya.


Budak ni sangat senang hati sebab ramai org layan dia.


Kali ini, Ammar nyer Paklong n co serta Pak ngah and co. join sekali.

Makanan memang sedap. Kitaorg order western food. Dari lamb to chicken to fish.


Ni fish and chip kaklong aku..aku pun join sekali..heheh



Yang ni first batch order..saper lambat dtg order kemudian..hehehe

Memang sedap.

Kaklong aku order nasi goreng cina untuk anak dia. Aku pun pau sekali untuk ammar, sebab x pedas. Laju sungguh dia makan.

Pastu order ubi rebus (special menu).

Sesungguhnyer memang sangat kenyang ok.

Kaklong aku (lagi) order air sampai dua. Pun aku pau gak..muahahah



Tembikai laici...yang ni pun aku pau..muahaha

Memang best.

Kitaorg pulang dengan senang hati.


Pengantin baru yang x baper baru..muahaha


Aksi orang yang senang hati sebab kenyang..


Tima acih cik ina..banja Ammar makan..layan ammar...Muahhhh kat cik ina..


Senang ati sebab banyak dayang2..






4 comments:

nur easy said...

meriahnya makan ramai2 camni kan.. happy je ah

MyRule said...

easy..aha..kitaorg suka makan rerami cani. Next...4 Feb plak untuk acara makan2 seterusnyer..:P

iedchan said...

comel la pengantin baru kahwin tu..muahahhahha

MyRule said...

Pengantin dah basi..muahahaha