}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, January 20, 2012

Apa ada dengan 03022012?

Salam...

Dah takder mood mau keja arini... :)

Next week kitaorg cuti seminggu....opsss...aku ngan Ammar jek. Encik usrule Jumaat depan dah keja.

Esok pepagi kitaorg akan shoot balik Melaka.

X decide lagi..mau balik Muar bila..sebab Ahad malam abang ipau ku mau open table.. ~wink~

So, ni mungkin last balik kampung kot sebelum bersalin.

Dah siap2 kemas barang2 nak pakai masa pantang nanti..nak antar balik.

Cuma beg hospital x complete and baju bajan aku and ammar nak pakai nanti masa kat Melaka.

Baju kitaorg memang ada kat Melaka, tapi takut x cukup jek. So kena tapau skit dari sini.

Opss..lari dari tajuk ni.

Ok..kalau ikut pada tarikh due iaitu 2 March = hari Jumaat.

Tapi aku berdoa la, tak yah sampai 40W kan. Tak larat i..hehehe.

Bila belek2 kalender.. 36W (abang Ammar kan lahir 36W) tu jatuh pada hari Jumaat 2 minggu lagi.

Bersamaan 3 February 2012. So apa ada pada 3 February 2012 tu?

Haaa...3 February 2012 ulang tahun encik usurule yang ke 30 ;)

So..Adakah baby mau kongsi besday sama babah? Nanti mummy jimat. Tak payah beli sampai 2 kek..muahaha

Kalau nak kogsi besday sama Mummy pun boleh gak..tapi kena kuar awal seminggu. Tapi macam cepat la plak kan.. Mummy nak makan2 lagi.. ~wink~

Tapi x maula tunggu lama2 ye Ammar JR... :p

2 comments:

AnaLyana said...

hehehe.. kalau ammar jr mahu kongsi birthday ngan ayah dia.. Dani jr pula nak kongsi birthday ngan abang dia.. hehe.. pun jimat jugak, satu kek je.. adiah je kena beli dua..=p

oh ye, gender dah tau ek? boy ke girl?

MyRule said...

Ana..waaa..lagi best..jimat2..

Dah..insyaallah boy juga..:)