}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, January 27, 2012

35W

Salam semua..

Minggu ni sudah 35W. Cepat jek masa berlalu. Ammar Jr. pun semakin lasak dalam perut ni. Rasa2nyer macam lagi aktif dari Ammar Hafiy.

Masih bercuti sampai harini. Tapi encik usrule dah start keja. Arini aku antar Ammar Hafiy gi school setengah hari..sebab nak kemas rumah, sapu n mop lantai, lipat baju and iron baju kerja encik usrule seminggunyer stock. Mana tau Ammar Jr. nak keluar awal. So, rumah sudah bersih. Nanti senang hati nak tinggalkan encik usrule.

Cerita pasal rumah ni kan, malam tadi kitaorang dah bagi booking fee kat agent rumah. Last week kitaorg dah tgk sebuah rumah ni. Harga ok, location pun ok gak la. Dapatlah endlot. So, Doakan agar loan rumah lulus ek. Kalau lulus and rumah tu rezeki ktaorg dan tambah kitchen kabinet and cat balik rumah tu.

Ok..nak sambung kemas rumah jap.. tata..

5 comments:

AnaLyana said...

huhu.. kite yg 33 weeks ni pun dah start berdebar... ni kan pulak 35 weeks..

owhh ammar 36 wk dah kuar ek.. normal ke ceaser ari tu ek? ke induce?

dani kuar 38 weeks, so, mmg kena standby around 36 weeks tu..:)

Selamat menempuh hari yg mendebarkan.. semoga selamat semuanya..

MyRule said...

Ana..x sabar kan..hehe

Ammar normal..padahal pagi be4 dia lahir ader checkup. Doc ckp lambat lagi. Sekali..malam tu dah keluar air ketuban. X induce. Thanks...amin..u too tau

azian abdullah said...

wah! dah beli rumah yer... nanti ammar jr dok rumah br la... cepat ms berjalan. tup2 nanti next update, ammar jr dah klr :)

rDnA said...

35w dh..semoga selamat semuanye..

Mudah2an loan diluluskan cpt..kena selalu push lawyer..klu tak nanti dia buat lambat2....

MyRule said...

Azian..lom kuar lagi..hehehe

Baru bayar booking je dear..loan masih belum approve.. :P

rdna..amin..thanks..

Ok..noted..:)