}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, December 22, 2011

Nasi Arab

Salam..

Semalam ingatkan nak buat WW, tapi x sempatla plak.

Hari ni nak citer pasal kitaorg gi makan nasi arab kat De Arab Cafe seksyen 7 Shah Alam.

Mula2 aritu bawa nenek and kak Ayu si Ammar. Cik Ina yang belanja.

Pastu, bawa plak newly wed. Adik encik usrule. Nanie dan Ejad.

And 3 minggu lepas, Ammar belanja Paklong n co, Pak ngah n co and Busu n co sempena Mummy dapat bonus.

LAgiiii..Last weekend Paklong n Co plak banje nasi Arab kat tempat yang sama sempena kedatangan Tok Chik n CO dari Kuantan.

Dan LAGIII!!!...

This Saturday, Ammar akan belanja plak TokNI, Nenda and CO (encik usrule's family) makan2 kat de Arab Cafe. (mummy sudah mau muntah bila dgr nasi arab..hehehe)

Semua kejadian di atas dalam masa sebulan lebih... :)

Nak tau kenapa kitaorg suka gi De Arab cafe??

Sila rujuk entry ini

Mari tgk gambar makan..makan..makan..dan makan lagi..

Err...penuh ngan gambar2!


Tok Chik dok main straw..dah macam Ammar plak suka main straw.


Pak ngah and Kak ain..(mangsa buli Ammar)


Paklong n Co..Paklong yang femes sebab masuk headline buletin tv3 2 hari sebelum tu


Ammar bleh tido sebab seharian kepenatan layan Tokchik n co yang datang dari Kuantan


Babah makan sambil pangku Ammar


Dah 2 kali dah, Mr bunny ikut gi makan Nasi arab. Thanks to Kak Najat ye..


Nek chik and Tokchik yang x dapat dipisahkan oleh LAMB



Mummy and Cik Ina


Mummy and Maklong





Siap tapau bawa balik lagi tu..















Ammar with Uncle ejad and Auntie Nanie







5 comments:

nur easy said...

selera makan nasi arab ya syg..;)

Nens Collection said...

senangnye ammar tdo camtu jek..kalo ammar saya,xde maknananye..huhu..

nasi arab pernah makan skali..kenyangg..nasik bapak banyak..hoho

MyRule said...

Easy..aha..beras mahal jek dia selera.. :)

Nens.. ammar x tido sepanjang hari + penat layan family yang berkumpul. Tu la pasal lena jek dia tido..:)

Legally Pink said...

Generally rata-rata org suka nasi arab kan. Tapi kalau makanan arab jarang berkuah kan, kalau ada pun sikit, kdg rasa "kering" hehe.

MyRule said...

Pink.. Kat kedai ni i paling suka kebab abd sup ayam dia. And nasi arab kedai ni ada sup. Sambal dia pun macam cair skit n x pedas. :)