}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, December 15, 2011

Edisi Mummy and anak yang keboringan pasal Babah kena keja on weekend!




TAB itew fave dia..Sila jgn berani2 amik dari dia.. 




Nasi Arab. Pun Fave dia gak. Makan camtu saje. Mak aku kata, Ammar ni nak makan nasi beras mahal jek..heheh


Weekend! Tapi babah kena work. Bukan sehari ye... tapi 2 hari. At d end dok umah ngan mummy je. Ciri2 kebusanan telah melanda.



Baju fave! X mau buka. Esok pagi nak pakai baju ni lagi.



Anda kenal baju itam ni? Nama tulis kat belakang. Depan? Yes dear..ur mommy is a hot blogger mummy..muahaha


Yeah!! rampasan kuasa pau coklat Mommy. Pastu dia yang nak suap sendiri kat Mummy n Babah.


Budak ni demam sebab nak tumbuh gigi taring!

Ps: Pic di atas adalah pic terkini Abang Ammar... :)

8 comments:

Legally Pink said...

Ah my toddler ada baju fav Ammar tu jgk, hehe

MyRule said...

Pink.. ader ek..hehehe

Suka kaler dia..kuning yang soft je kan.. :P

deena awanis said...

dah start practice panggil abang amar ey..=)

MyRule said...

Deena.. aha..dah start since tau pregnant ammar Jr. Macam cute jek bunyi abang Ammar tu.. :)

nur easy said...

terserlah dah rupa 'abang' dia tu.. AF tu masih manja cam baby2 lg je.. hehe

MyRule said...

easy...time manja memang manja x hingat gak. AF nak qadaq setahun punyer manja.. Bagi AF manja puas2 dulu tau :)

Nens Collection said...

cumellnye abg ammar ni..
makin besar makin encem yekk..;)

MyRule said...

Thanks Nens..yang penting dia sihat and membesar dgn jayanyer..pun mummy dia dah puas hati.. :)