}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, December 2, 2011

MAcam2!

Salam..

Nak update banyak benda dalam satu entry bole??

Hehehe..kes malas..tapi ader banyak benda mau citer.

Ok..mula2 citer pasal besday my mom on 17 Nov aritu. Besday yang ke 57. Tapi Cik Leila tetap nampak muda jelita you..

Disebabkan 17 Nov tu hari Khamis, so kitaorg semua x dapat balik Melaka la kan. Tapi..disebabkan weekend tu ader kenduri adik encik usrule, maka my mom turun sini. Kitaorg pun gi celebrate satu family. Semua ade. Kami 6 beradik termasuk 4 org menantu and 11 org cucu. Meriah giler!

Domok2 (nickname Ammar) telah sponsor kek untuk nenek. Kek yang sedap. LICIN!!



Domok2 with nenek. Tak nak berenggang ngan nenek dia. Macam la nenek dia sorang...


Kek yang Domok2 sponsor (pakai duit mummy..)


Nenek potong kek

Citer seterusnyer. Kitaorg ingat nak gi bercuti la bulan ni. Ye la sebelum kena hibenate sebab dah nak masuk 7 bulan kan..better jenjalan dulu. Tapi x tau mau gi mana. Pangkor ke pD? Tapi PD? macam x best je. Pangkor best (boleh feeling2 macam zaman baru nak bercinta dulu). Takpun Cameron? errr..aku sure mabuk kalau naik Cameron tu. Any idea??

Bulan 12 ni gak, aku kena paksarela amik shutdown leave selama 4 hari. Kira shutdown leave ni CO. potong setengah hari gaji. Naper? Sebab sale agak merundum..huhuhu. Naper x tolak cuti? Sebab aku sayang cuti walaupun cuti aku taun ni x guna lagi pun..muahaha. (err..rugi sebenarnyer kalau tolak cuti).

Hari ni for the first time Ammar gi school and rela hati berjalan masuk ke school sendiri. Dengan terkedek2 tu dia masuk menonong jek. Aku bubbye pun dia x pandang. Muka memang happy. Selalu memang berdukung la..pass kat kakak2 pengasuh pun berdukung sampai masuk dalam school..heheh

Esok plak ingat mau gi Pureen WH. MAu stock up toiletries Ammar and Ammar Jr. Err..tapi x bawa Ammar. Dia akan ditinggalkan ngan Cik Ina dia. Harap2 x nangisla..

Ooo..panjang dah entry macam2 ni.. sila layan org yang x der mood mau keja. Sebab dah teringat cuti sampai Isnin depan.. ~wink~

6 comments:

Nens Collection said...

org ckp pulau pangkor n tioman cantik pulau tioman..hehe..have a nice holiday ye..;)

MyRule said...

Nens.. i x pernah gi pulau tioman so memang teringin la nak gi..hehhee

Tapi kalau nak gi skang memang x sesuai..huhuhu..

nur easy said...

bestnya nak p jejalan.. riadah dgn family camni best kan

MyRule said...

Easy..seronok sgt..heheh Tapi sampai skang x decide wich date and place..:)

rDnA said...

Happy holiday..pangkor pun best gak.seronok bla dpt bercuti2 dgn big big family

MyRule said...

rDna..tgh plan lagi ni...harap2 jadi la.. :)