}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, October 31, 2011

Bila merajuk...

Err...semalam aku merajuk ngan encik usrule.

Eippss...merajuk  pun mau citer ka??? ~wink~

Muahaha..ala..sebabnyer kecik KOT..

Biasela..sorang tu muka selamba..jawapan dia kekadang main2 pun buat yang sorang lagi kecik ati..dapat2 plak time pregnant ni kan..terlebih emosi..hehee..

Ok..ok..sebenarnyer bukan nak citer pasal merajuk ni.

Nak citer, bila ikutkan perasaan merajuk tu.

Bawa diri...gi amik angin sambil bawa si anak kecik yang x tau apa2 (dgn keizinan la kan)

Siap kuar jalan kaki lagi. Tak mau bawa keta.

Yang sorang lagi pujuk and nak ajak kuar sama2, jual mahal. Ikutkan juga rajuk tu..

Tapi bila tengok muka si anak..Alahai..sayu jek hati.

Dia happy sebab dapat jalan..tgk Car, lorry, playground..

Tapi kenapa Mummy jek ader..babah mana?

Ok..tobat.. I luv my family..cinta sama encik usrule..sama Ammar.

So next time..Bertiga lebih baik..next year kita tukar berempat lebih baik..heheh



Ammar luv Mummy and Babah.. ~wink~

4 comments:

mRs.fAriDnAnA said...

hehe biasa la tu kte ni kdg nak manja lebih skt kannn...anak tu la penyelamat keadaan...

MyRule said...

Faridnana..hehehe..aha..time2 kekurangan kasih sayang..tu yang merajuk. Tapi betul tau..sayu jek tgk muka anak.

nur easy said...

macho dah AH ni.. dah tak ley panggil tomey2.. kena panggil abg hencem2..;)

MyRule said...

Easy..kalau tanya dia saper anak mommy yang encem..laju jek dia angkat tgn..hihih