}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, October 20, 2011

Tendangan pertama



Ooo...seronok sangat dapat rasa untuk sekian kalinyer..

Start rasa masa minggu ke 16. Sekarang ni memang boleh nampak perut turun naik.

Ammar pun suka guling2 atas perut mummy, maybe jeles kot Ammar Jr. dapat perhatian.

Nak lagi best, dia panjat mummy and nak main kuda2 ngan mummy.

Tak sabar nak tunggu check up Sabtu depan. Boleh nampak x jantina dia or malu2 macam Ammar du.u.. ~wink~

6 comments:

Luv like this.... said...

besnye dpt rasa lagi sekali tp y pertama tu paling terindah :)

MyRule said...

Yup..tapi setiap anak tu berbeza pengalaman..menjadi masing2 unik..hehe

harzharun said...

OMG....yang, ammar nak dpt adik dah??..tahniah!!!...alhamdullilah murah rezeki ko...tumpang hepi tau...

MyRule said...

Yes Dear..hehehe

And kitaorg sefamily dah tak PJJ lagi.. :P

Nur said...

alamak bestnyeeeeeee! i baru tau, lambat kan I..

Many congratulations!!!

Best.. but i have to wait ;p

MyRule said...

Thanks dear..best sgt..

X per2..u settlekan yang mana penting dulu tau.. :)