}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, October 21, 2011

Rezeki Ammar

Aku menang contest GA My.Little.Secret!


Walaupun dapat no 3, still rasa happy sebab memang dah niat mau belikan Ammar Doodle Water MAgic Playmat




Ammar dah start nak pegang pensi/pen. Kadang2 kalau dapat salah satu tu, sure dia cari tempat nak conteng. 


Jadi bila menang contest di atas, pucuk dicita ulam mendatang la kan..


Ni hadiah dia




Walaupun lain skit dari yang aku nak beli, still function dia sama kan?


So, jimat duit mummy..heheh

8 comments:

Luv like this.... said...

congrats ammar n mummy :)

MyRule said...

tq..tq.. :P

cik aletheea: said...

hahah.. boleh cik na tumpang skali...
ekekeke

MyRule said...

Ammar ckp..cik na beli la yang besau tu..muahahah

fikaryna said...

kira adiah besday ammar jugak la tuh..:) tahniah..

MyRule said...

Fikaryna..boleh la..banyak betul adiah besday dia..heheh Tq

nur easy said...

bestnya.. rajin mummy dia join contest

MyRule said...

Easy..time ader mood rajin la..kalau x der mood..yang senang pun buat x tau jek..heheh