}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, November 1, 2011

Jom kita beramai2 ke SINI!!!

Salam..

Ke SINI?

Mana tu?

Aku pun x pernah gi lagi..tapi opismate aku, Azri dah gi.

So dia telah merajinkan diri gi amik gambar2 kat SINI tu..

Jom..kita cuci mata dulu..




Perpustakaan baru Shah Alam. bangunan dia... yg kanan bawah tu cafeteria dia


Map - Kena masuk ikut KGSAS



PC yg leh digunakan utk surfing, RM1 sejam.


Rak2 buku dihujung sana


Dari tingkat 4 pandang ke bawah


Pintu masuk. Setiap org kena amik beg tu, masukkn kasut/sliper & bwk masuk sama... so kena berkaki ayam la dalam tu


Betul la, ada apple imac... hehe... tp tk semua, yg belakang2 tu brand HP


Ni kawasan lepak/rehat ground floor


Kawasan rehat pandang ke atas


Kawasan kanak2 plak. (opposite side) byk gak buku2nya


Pokok tempat rehat2... siap ada yg baring2... hehe


Tasik belakang library


gambar dr jauh

PS: Dekat tingkat 4 ada gimnasium... ada la basikal tk kayuh setempat, tempat jogging setempat...

10 comments:

Nur said...

wow... best gilerrrr! mesti I dtg tido bukan baca buku ;p

MyRule said...

Hehehe....kerusi bulat kaca tu macam best jek untuk lepak2..

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

lame x dtg kat library shah alam.. huwaa... teringt tempt dating masa dulu.. ahahaha
gym tu utk org ramai ke?

MyRule said...

Tempat u dating tu sure library lama kan..hehe

Ni baru punyer..

Rasanyerla..open to public tapi maybe kena charge skit kot

- said...

dear, kat mana ye library nih? boleh beritahu alamat dan direction x? i nak pergi

nur easy said...

besar. cantik. superb. mudah2an semua org dapat manfaat dan memanfaatkan kemudahan ni

MyRule said...

Said.. U kena masuk ikut pintu masuk KGSAAS. KGSAAS ni before PTPTL Shah ALAm..dekat2 stadium and giant Shah alam

Kat entry ader map dia

ni add dia

Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor
Jalan Kelab Golf 13/6,
40100 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan

MyRule said...

Easy..aha.. benda baik kena kongsi2kan.. :P

Ms AiReEn MoHd said...

kat mane weh...jenuh aku tgk map tak paham kat mane library ni

MyRule said...

Aireen..x faham ek? Tau x KGSAAS? PTPTL?

Kalau tau..just masuk ikut traffic light KGSAAS tu. Kena masuk ke dalam.. :)