}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, August 3, 2011

Kesukaan Ammar.

Antara benda favorite Ammar Hafiy....



Tempat pertama...

Ampaian Nekyang!!!!



Ingat tak dengan entri MUMMY, AMMAR DAH BOLEH JALAN!

Ya..sampai sekarang ampaian nekyang tetap menjadi pujaan hati Ammar Hafiy.

Saper2 jek yang balik umah Nekyang akan dapat tgk show budak kecik comel terkedek2 menolak ampaian.

Lepas tu kalau tersangkut..budak kecik tu sibuk2 jek panggil orang.

Oo..tapi..jgn ingat budak kecik comel tu x reti betulkan.

Dia akan menyusup ke bawah ampaian and tarik roda yang tersangkut..

Tadaaa..dah boleh jalan balik..





Tempat kedua..

Roda stroller..roda push walker dan juga dram yang berbentuk roda.





Budak kecik comel ni boleh duduk lama2 sambil putar roda.

Panggil pun dia buat derk aje.

Tgk gambar kat bawah ni..dia tgh berskype sambil putar roda push walker yang dia terbalikkan.







Tempat ketiga..

BELONNN!!





Hobi terbaru.

Yup..hanya untuk belon yang isi gas..yang tiup sendiri x heran sgt.

Apsal yang isi gas aje?

Sebab belon tu boleh terawang2an.

So, tali belon tu boleh ikat kat tgn budak kecik comel.

Makan belon, tido belon and mandi pun belon.

Series.. ke mana2 dia bawa belon.

Kalau  tengah jalan2 nampak aje belon..sure berpusing2 tgk belon.







Dan Tempat Keempat...

Bola





Nenek yang beli Ammar bola.

Kalau dapat main bola ngan ngan kak ayu dia, terkekek2 dgr dia gelak.

Suka main baling2 bola.

Kalau budak kecik comel ni sorang2, dia suka tampar2 bola kat dinding.

Ps: dah cari gambar ammar ngan bola..takder plak.. :P

4 comments:

nur easy said...

bijaknya dia.. dah jalan lah ya.. seronok perhatikan perkembangan diorg kn..;)

MyRule said...

Dear..belum berjalan lagi. Masih pegang sofa and dinding..hehe

Aha..seronok sgt..

harzharun said...

ampaian n roda tu xtahan tu...hahaha...

MyRule said...

hehehe..kan..dulu memula i tgk gambar dia tolak ampaian..sampai ke petang i gelak..