}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Saturday, August 13, 2011

Ammar in Action

Salam..

Sebenarnyer kitaorg bawa Ammar gi photoshoot kat Kiddie Fotolab ni dah lama.

Masa bulan 4. Ammar 6 bulan, x der gigi lagi.

Tapi semalam baru gi pilih gambar.

Sebab ape?

Sebab bila time encik usrule balik sini, diorg dah fully booked.

So semalam baru sempat gi.

Hasilnyer??

Memang tak sia2.

Sgt2 kualiti. Lebih dari kitaorg expect.

And masa photoshoot tu Ammar memang beri kerjasama la.

Sempat shoot semua segment..Ammar x nak stop..tapi Brian the photografer udah penat..ehehhee

Ok..dari 1000++ gambar..diaorg shortlist 139.

Kitaorg amik pakager semua softcopy + hardcopy 5R + 4R and 8R

Ok...jom cuci mata..





















14 comments:

nur easy said...

mmg betul2 ceria ammar. suka gmbr kt tingkap dgn gmbr fmly ;)

MyRule said...

nampak mcm kat tingkap ek..tu kat babycoat :)

Mrs Nageb said...

Bestnya....i baru booked..sebab asyik fool aje..huhuhu :) cantikkan gambar2 ni....

atulhani said...

bestnya ada photoshoot.. hmph bape rege pakej tu dear

harzharun said...

heyyyyyyyy!!!!!!!!!....amar boleh jd model iklan la...pandai dia beraksi!!!...

MyRule said...

Mrs nageb, aha best. Make sure baby cukup tido, susu and rest tau. Pakai baju terang2. Sure ok punyer

atul, rm550. Mahal, tapi puas hati sesangat

harz,ader ke org mau amik ammar jd model. Nanti dia lg glamour dr mummy dia..hehe

azian abdullah said...

cutenye abg ammar. suke tgk gambar no.4. ammar mcm tengah buat tekan tubi jer. hehe. macho u! najla ms photoshoot ni, siapo shi2 lagi. haha. dah last2 dia cranky. time dia tido petang

MyRule said...

Azian..Najla siap shi2 lagi?..Ammar sempat poo poo..tapi dalam pampers la..hehehe.

Najla dah penat tu..kitaorg yang tukang sorak pun penat. Tapi abg Ammar memang banyak tenaga. Entah mana dtg tenaga dia tu. Bila masuk keta terus flat..tido sampai ke petang.. :)

mRsFirdxora said...

comelnya ammar, bdn dia pun ketul2 gak sama cam my baby damia...

MyRule said...

mRsFirdxora..best kan peluk kalau ketol2 ni..hehe

Mrs.Qarlista said...

macam ala-ala korean pulak rupe si ammar ni. hehe.puteh melepak. mate cepet. :P

MyRule said...

Nad..ikut babah dia.. :P

mRs.fAriDnAnA said...

wah bestnye...teringin jgk nak bt camni...

MyRule said...

Mrs.fAriDnana..jom buat.. :P