}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, August 26, 2011

Raya setahun sudah...2 minggu sebelum Ammar lahir mengejut..


Huhuhu...Baju aku tu sebenarnyer kaler biru gelap...tapi dalam gambar nampak itam la plak.

Sebenarnyer ader cite sedih pasal baju raya ni.

Nampak x baju raya encik usrule?

Actually kitaorg ader baju raya sepasang. Nenek encik usrule bagi sebelum kitaorg kawen lagi. Tapi apakan daya.. Tak muat plak baju raya tu...huhuhu

And kerana mood raya takder sgt, aku belasah je baju kakak aku. Haaa..baju maternity dia. Sebab kalau beli ala2 jubah..sure nyer aku x pakai daa lepas tu..

Kesian kan..huhuu


5 comments:

atulhani said...

ouh, ada juga baju pinjam hehe. saya belum tahu apa nak pakai tahun ni.. give up betul...!

Nur said...

Amir lahir mengejut raya ke-3! huhuhu ;p

nur easy said...

ngapa lahir terkejut? mummy kejutkan ke? hehe

MyRule said...

Atul..ader..sebab my sis dah stop tambah anak. So semua baju maternity yang cantik2 dia pass kat i. I x beli baju maternity yang ladylike..sebab for sure i x pakai nanti..hehe

Nur..uik..nasib baik sempat raya 3 hari..hehehe

Ammar lahir at 36w..tu yang kitaorg terkejut tu.

Easy..entahla..dia nak sambut raya gak kot..x pun sebab dia mau lahir kat shah alam. Sebab kitaorg decide nak lahirkan dia kat melaka. Punyer la 2 minggu kat Melaka tu dia x nak kuar mengejut. Hari i balik Shah Alam tu jek tetiba dia kuar.. :)

nur easy said...

oh gtu.. pilih lokasi ya.. apapun alhamdulilah selamat dah semua ;)