}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, June 23, 2011

Mummy....Ammar dah boleh jalan..

Oooo..pandainyer anak mummy..

Punyerlah banyak mainan yang babah and mummy beli...

Latest Mummy belikan ni


Ammar main kejap2 jek..

Ammar main bahagian depan je..

Patutla..kalau babah x send gambar kat bawah ni...

Sure mummy x tau..

Ammar ader mainan yang lagi best..

Best in d world kan..

Aperlah sgt ngan push walker cap Fisher Price mummy tu kan..



Tengok..kan Ammar dah kata..Ammar boleh jalan dah..


dengan muka yang sgt eksyen...


U turn plak.. (abaikan umah yang bersepah tu.ek)


Montot ammar syeksyi tak mummy?...hehehe

ye la..nanti jap lagi nekyang jerit Ammar wat main ampaian nek yang..

mummy x tolong ek...


8 comments:

Siti Hajar said...

suka..suka..suka sgt tgk ammar.. budak2 ni, kreatif betul..dia nak yg mencabar..:)

`BaHa` said...

wah wah handal betul la anak bujang ni.. susah2 je mommy beli walker tu kan ;p

Lisa said...

errr kak mai, along pn mcm nak soh fina main ampaian tu jer la heheh cepat skit berjlnnya, ni tidak berdiri bkn main lama nk melangkah takut2 lg huhuh

MyRule said...

Hajar..kan?..kreatif..yang sedia ader tak mau..nak yang org x bagi gak..

Baha..ha..tu la..tu yang encik usrule ckp. Kalau tau x yah beli push walker tu..:p

Long..try la..mana tau dia nak. Ammar ni berani sgt la long. Kena perhatikan dia setiap masa. Banyak sgt idea dia. Fina, anak dara..berani2 sgt kang..bahaya plak..hehehe

nadeera said...

jimat duit kan..heheeh takyah beli cap ikan..hikkhik

MyRule said...

heheh..setuju..!

Dearest ZulNis said...

hehe wow sangat bijak la! Comelnye ampaian jadik push walker, lagi besar lagi best hehe

MyRule said...

ZulNis..now dia dah tambah satu lagi collection..his stroller.. :p