}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, August 8, 2011

PNB and SIME Darby

Saper sini keja salah satu dari Co ni?

Or ader sedara mara or adik beradik or kengkawan ke keja kat both Co?

Nak tau benefit both Co. la.. ~wink~

And lagi satu..PNB Darby Park tu under PNB ke SIME Darby?


Ps: Dah lama x letak gambar Ammar..


8 comments:

azian abdullah said...

kalau tak silap i my fren keje pnb. this is her blog http://didiesierra.blogspot.com/
feel free to ask her anything. :)

MyRule said...

ooo..thanks dear..harap2 ader rezeki Ammar dibulan pose ni.. :P

atulhani said...

myrule... ammar tu dah bape kg.. awat nmpk dia dh susut...?

MyRule said...

Kan? Memang susut. Paling obvious kat muka dia. 9.6kg jek..naik 0.5kg dari timbang last 2 months. Makan and menyusu memang kuat. Cuma skang dia sgt2 aktif. My mom kata dia ringankan badan sebab nak jalan..heheh

nur easy said...

besar dah ah..hensemm dah

MyRule said...

ammar kata tq aunty... :p

AF pun sama besau cani gak.. :p

amiey lee said...

huhu takdela plak geng keje kat company tuh...

huhu anak kta pun sama susut..skrg lagi la dh berjalan huhu

MyRule said...

Amiey.. x per2.. :p

tu la..dah x chubby macam dulu2..