}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, August 23, 2011

11 Bulan

Ahad aritu Ammar genap 11 bulan.

Ooo..sekejap jek masa berlalu.

MIss time Ammar baby..miss bau baby..miss peluk cium Ammar (skang susah mau peluk baby besau ni)..

Tak lama lagi dah setahun...

Miss la kat baby besau ni mummy ni..






4 comments:

nur easy said...

wah dia.. dah pandai drive tu.. comel je gg.. AF punya xmuncul2 lg..hehe simpan kasi tahan gaknya

MyRule said...

ini baby besau pantang keta berenti kat traffic light..terus mau lompat kat babah dia..hehe

AF mau pandai benda lain dulu kot... :)

atulhani said...

sekejap jer kan.. hmm dh la dok berjauhan.. kalau sy, mesti tak sanggup huhuhu

MyRule said...

atul..i dulu pun x sanggup..tapi bila fikirkan the best for him..x per la..i and encik usrule bekorban. I lagi x sanggup bagi kat org yang i x kenal jaga dia. Biarla my mom and encik usrule jaga.

At least i tau..dia selamat and dikelilingi oleh org yang sayang sgt2 kat dia. And persekitaran umah i lagi better berbanding di shah alam ni.. :P