}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, June 17, 2011

wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest

Korang...........Jom join...






Nama  :  Ammar Hafiy Mohd Asrul

DOB : 21 Sept 2010

Date gambar :  April 2011

Nama Ibu  : Myrule


cara-cara dan syarat nak join contest ni:

1. terbuka kepada sesiapa sahaja yang mempunyai blog dan ada baby/anak.
2. mesti la warganegara malaysia. (ada ke mat salleh nak join? huhuhuhu).
3. mesti jadi follower blog wildcutecat ini. 
4. buat entri khas untuk join contest ini dengan tajuk "wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest" dan letakkan banner diatas kat entri tu dan linkkan ke entri  ini.
5. letak gambar baby korang yang berusia antara 0-2 tahun yang sedang tegelak. kalau anak korang skang dah berumur lebih dari 2 tahun tapi ada gambar tengah tegelak masa umur 0-2  tahun pun boleh join gak.
6. taipkan juga nama baby, tarikh lahir, tarikh/tahun gambar diambil dan juga nama korang.
7. tinggalkan komen pada entri ini beserta link entri yang korang buat tu ye.
8. itu aje ^_^. senang kan.

contest ni bermula dari 9 Jun 2011 - 24 Jun 2011 (12.00 malam).keputusan akan diumumkan diblog ini pada 30 Jun 2011.
sekiranya contest ini tidak mendapat sambutan iatu kurang dari 5 penyertaan 3 hari sebelum tarikh tutup, contest ini akan terbatal dengan automatik. huhuhu. 

hadiah-hadiah yang ditawarkan:

1. pemenang pertama - hadiah bernilai RM50.

story book pillow






2. pemenang kedua - hadiah bernilai RM36.

Mr Catterpillar
dan

Cloth Book For Babies (Flufft Chick)

3.pemenang ketiga - hadiah bernilai RM23.
3D Campbell Soft Books Cosy Cuddler (zebra)
dan

Cloth Book For Babies (Squishy Turtle)


so, korang...jom join.

* hadiah ni aku beli kat sini. beli khas untuk contest ni. so, boleh tengok price dia kalau tak caya. huhuhu. and kalau nak beli sendiri pun bole jenguk blog tu jugak.


* tuan punya blog berhak mengubah syarat-syarat penyertaan sekiranya perlu.

4 comments:

nur easy said...

all the best ammar

MyRule said...

thanks acik eazy..:p

atulhani said...

paling suka tgk ammar senyum/gelak camtu.. semoga menang yer!! hehe

MyRule said...

Atul..thanks dear.. La ni Ammar dah jarang gelak camtu. Dia banyak sengih and senyum nakal je.. :p