}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, June 13, 2011

AUOSUN POWER Family Feast

Kalau minggu lepas Ammar gi MEM day Out, minggu ni plak Ammar ikut mummy and Babah gi AUOSUN POWER Family Feast.
Ammar dapat masuk tempat babah work.

Ada lucky draw. Babah harap dapat IPAD2 :p

Ramai org datang. Mula2 Ammar tido. Dekat satu jam lebih baru bangun. Babah takder. Babah gi tgk kengkawan dia main paintball.

Kat pentas ader org nyanyi2. Mummy kata aartis AF.

Lepas babah dtg, kami gi main game.








6 comments:

nur easy said...

seronok AH g outing ya.. senang lak tu nk tdo dlm stroller ;)

harzharun said...

eh dear...bila u dukung ammar, br nampak ammar dah besar sgt!...n nmpk berat seh..hehe

azian abdullah said...

semangatnya badan ammar. dah separuh badan mummy dia nih!

MyRule said...

Dear..aha, AH seronok giler. Dia kalau ngantok memang x toleh kiri kanan dah..x kisah aper jadi pun..:p

Harz..aha..Ammar agak big saiz utk baby sebaya dia. And berat tu memang berat, memang x larat nak dukung dia lama2 daaa..

Azian..kan..separuh badan i.. x larat nak dukung..huhuhu

atulhani said...

SCR6 tu tak jual lagi yer.. tapi Ammar naik tu ok lah.. stabil sket.. ;)

MyRule said...

Dear.. x jadi jual..Aha..stabil and stylo..:p

Tapi memang amik space kalau nak bawa and take time gak la nak pasang n buka..