}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Wednesday, June 22, 2011

Preloved Item?

Salam...

Rasa2 macam nak jual barang2 preloved la..

Rasa2 macam nak buat housekeeping kat umah sect 18, umah sect 19 and kat Melaka.

Ader kasut yang beli, baru pakai sekali.. baju yang beli..tapi x pakai2 or pakai sekali jek..tudung or shawl jgn cakap la. Beg pun camtu gak.

Ok x?

Blog dah buat dah. Kat sini 

Tapi x upload aper2 lagi.. :P

7 comments:

atulhani said...

terus tekan kat "sini"... tak perasan tak upload apa lagi.. padan pun kat web tu takde menda lagi hehehehe.

awak dok sek19 tu kat mana? tah2 memang dekat umah kite.. kite dekat2 ngn masjid alhuda :)

MyRule said...

Atul.. hehehe..x nyempat2. Baru jek terpk tadi. Kena kuarkan semua barang2 and amik gambar. Pastu baru upload. Nanti dah upload i update kat sini ek.

Masjid AlHuda yang kat belah mana ye? 19 ni ader 2 masjid kan? I kat apt komuter raya. Ala..dekat komuter tu..heheh

Kira deeeekaaatttttttt la tu.. :p

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

buat la.. mane tau ramai yg membeli.. biasenye laku aje kalau brg preloved pon... hehehe

nur easy said...

bagus gak tu.. kita pun ada banyak stok jg..;) hehe

MyRule said...

Dear..hehehe..nanti u balik boleh gak buat cani

atulhani said...

oh dekat ngn stesen komuter.. memang dekat sangat dah tu.. pasni usha2 la mana masjid alhuda tu.. sangat dekat hehehe.

MyRule said...

Ooo..i rasa i tau masjid alhuda tu..yang dekat ngan SMC tu kan?.. ke dekat ngan simpang CIATS tu...hehe

Antara dua tu je..:p