}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, June 14, 2011

1 Jun Yang Istimewa - My 1st Mini Contest

Jom join! ~wink~


Nak join sebab nak citer kenapa aku nak susukan Ammar.

Ooo..ok..selain reason yang itu tanggungajawab ibu (kalau diizinkan Allah), baby susu ibu sihat dan juga segala kebaikan susu ibu la kan.

Sebabnyer, aku JAUH dgn Ammar.

Jauh maksuda aku..dari segi lokasi. Dari Isnin pagi sampaila Jumaat petang.

Aku mau ikatan antara aku and Ammar sentiasa erat.

Aku mau dia ingat bau aku.

Aku mau dia still perlukan aku time aku takder.

Opss..bukan aku nak kata dia lupa kat aku kalau aku jauh. Cuma mungkin kurang la. 

Aku nak Ammar tau, walau jauh caner pun aku, tetap mau bagi dia yang terbaik dengan izin Allah.

Sejak pregnantkan Ammar lagi aku dah niat nak susukan Ammar. ramai yang x percaya.

Dan hasilnyer, 8 bulan lebih Ammar masih menyusu badan sepenuhnyer. 

Terima kasih Allah.



Sempena Hari Susu Sedunia yang disambut hari ini, 1 Jun, saya akan berikan sesuatu yang istimewa buat pembaca setia blog saya ini. Juga sempena pembukaan Stor Shaklee saya, saya nak buat satu mini contest. Simple je... Sesuai untuk ibu-ibu ye...

Syarat-syaratnya mudah saja...

  1. Anda mestilah menjadi follower blog saya nima2niput3.blogspot.com.
  2. Buat simple entri tentang 'Kenapa Saya Mahu Susukan Anak Saya Dengan Susu Ibu?'. Pastikan link ke entri ini ya!
  3. Jangan lupa tinggalkan link entry anda dan ID follower di comment entri ini.
  4. Tag 2 orang je... Tapi, kalau lebih pun takpe...
  5. Contest bermula 1 hingga 20 Jun 2011. Pengumuman pemenang akan dibuat selewat-lewatnya 30 Jun ya!

Hadiahnya :
1 set trial pack (boleh pilih sama ada Set A, B, D atau G) bersama 8 bonus tambahan...
  • PERCUMA Penghantaran
  • PERCUMA hadiah istimewa (free gift)
  • PERCUMA TIPS EKSKLUSIF mempercepatkan penghasilan susu ibu melalui vitamin.
  • PERCUMA bekas berKUALITI & kedap udara
  • PERCUMA flyer panduan
  • PERCUMA menyertai laman sosial khas yang dipantau oleh mereka yang berpengalaman dalam pemakanan tambahan.
  • PERCUMA Pautan jaringan panel Shaklee Euphoria (kumpulan Pengasas Shaklee Trial Pack)
  • Diskaun khas untuk pembelian fullpack.
Jadi, apa tunggu lagi? Jom Join!

Mau Tag

3 comments:

nur easy said...

alhamdulillah, murah rezki ammar..
all d best

MyRule said...

Amin..harap2 sampai 2 tahun. Doakan ye..:p

MaZNi PutERi said...

salam...
mummy ammar,
mintak tolong emailkan saya (mazzni_puteri@yahoo.com.my) email address & ID FB ye... TQ