}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, November 21, 2011

No School for Ammar this week?

Ye..x tipu punyer...

Sebabnyer??

NENEK Ammar (mak aku) ader kat umah kitaorg sampai Jumaat ni..yeah!!

Sabtu aritu mak aku dtg sini untuk attend kenduri kawen adik encik usrule.

Mula2 mak macam tak nak stay lama2 kat sini. Tapi bila nampak Ammar..terus jek setuju untuk lepak sini sampai Jumaat.

Ammar plak, bila nampak jek nenek dia, teru melekap ngan nenek. Sure rindu giler kat nenek dia.

Sampaikan, kitaorg nak amik pun dia x mau.

Dapatlah tido kat pangku nenek dia 2 jam.. :)

PAgi tadi pun dia bangun dengan senang hati bila tgk nenek dia ader kat umah..heheh

SO, harap2..batuk and selsema dia baikla bila mak aku jaga seminggu ni.. ~wink~

Ps: Nanti akalau ader masa aku citer pasal Ammar kat kenduri adik encik usrule, Ammar ikut mummy and babah gi Annual dinner CO (walaupun sepatutnyer x boleh bawa anak) and Ammar gi tgk Ammar Jr.

No comments: