}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, November 24, 2011

Baby



Aritu Mummy and babah bawa Ammar gi UMRA. Mummy kata nak tgk baby. Ermm..rasa macam kat mana2 boleh tgk baby kan. Kan SALAM masa checkup pun boleh tgk baby.

Tapi Mummy kata yang ni lain. Special skit. Masa Ammar dulu Mummy and babah x sempat nak tgk. Sebab babah dok jauh.

So, masa ni la nak try. Saja suka2 jek.

Memang betulah. Boleh tgk baby gerak2. Dengar bunyi jantung baby. Tengok jantina baby. Tengok semua la. Pastu mummy and babah kata, baby marah sebab kena kacau time tido tu, sebijik muka Ammar.

Tapi..Ammar x heran sgt. Ammar buat benda lagi best. Ammar gi tekan kat kotak kecik bawah meja. PAstu jap tu kuar gambar. Babah kata tu CPU. PAstu Ammar dapat capai kertas banyak2 atas meja aunty tu. Babah jeling jek..heheh

Ammar jumpa plak tong macam kat umah. Tapi tong tu ader tutup. Best giler Ammar main ketuk2 tong tu. Nasib baik Babah x jeling. Sebab babah sibuk tgk kat screen. Bila Ammar nak tarik wayar cantik2 bawah meja tu, cepat2 plak babah amik.

Aiseh..babah tunjuk and sebut BABY kat screen tu. Ammar jawab "BUUUU".... ~wink~


Ni gambar adik baby...Mummy and babah kata macam Ammar.. CUTE!!

8 comments:

atulhani said...

murah kan wat 4D scan kat UMRA. sy dulu nk wat gak,tp last2 xjadi. padahal dh buat appointment huhu. pastu dh dkat2 nk deliver,pk.. alaaa pasni leh tgk baby real punye hihi. baby tu girl@ boy, cam ammar ye.

nur easy said...

subhanallah..sekali lagi berpeluang melalui semua tu bersama2 ya

MyRule said...

Atul..kalau nak dkt deliver baik jek tunggu LIVE..hehe. Kitaorg just nak merasa... LAgipun murah la kalau nak bandingkan tempat lain and boleh buat time weekend.. :)

MyRule said...

Easy..aha. Seronok sgt. Ye la..dulu kan PJJ. Banyak benda x dapat nak buat. Kira qadaq time la ni. Lagi2 Ammar dah boleh join..lagi la best..:)

Nens Collection said...

SERONOKNYE..Jaga diri bebaik mama..;)

MyRule said...

Nens..thanks so much.. :P

Lisa said...

kak mai,
bestnya, dpt boy ke girl this time heheh

MyRule said...

Long..macam geng ammar jek long..hehhe