}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, May 12, 2011

Suk...cepat bangun...!!



Suk..ko janji ngan aku nak email pasal telematch arini.

Suk..ko kan selalu dtg lepak meja aku..

Suk.. aku kan selalu x puas ati and marah2 kat ko..

Suk..ko kan selalu cerita ceriti ngan aku..

Suk..ko kan selalu beli kuih untuk aku..

Suk..ko kan selalu citer pasal kimi kat aku..

Suk..ko kan selalu buat lawak sengal kat aku..

Suk..

Suk..

Mohd Sukri Bin Hamir..

Bangun cepat..sedar cepat..sembuh cepat tau..

Kashah and Kimi tunggu ko tu..

Aku, Azri and ajib pun tunggu ko..

Bebudak Welfare pun tunggu ko.. x best la ko x der.. ngan saper aku nak gaduh..

Bangun cepat la Suk..

Ya Allah..Moga Suk dipanjangkan umur..sembuh seperti biasa..


Suk..ko sure nak celebrate besday Kimi lagi kan?


Sambut hari raya ngan Kashah and Kimi


Suk..aku rindu zaman kita dulu2 ni..

Please Suk..Kuatkan diri...

6 comments:

nur easy said...

napa ni?

MyRule said...

Suk ni xciddent semalam..on d way balik keja. Still kat ICU and x sedar lagi.. Wife dia pun x dapat masuk tgk dia :(

Lisa said...

kak mai,

insyaAllah along nak g tgk abg syuk ni, tunggu dian dtg amik

MyRule said...

Long..kim salam kat kashah ek..

Cool Lean said...

Sapa Suk? Kenapa? Accident? Sakit?

MyRule said...

SUk tu..opis mate merangkap kawan buat lawak, kawan tempat ngutuk, kawan marah, kawan tolong beli grg pisang, kawan tolong tukau tayar, kawan walfare, kawan seangkatan azrifahmi dan bykkkk lagi..hehhe

Dia accident..jatuh motor.. aritu memang icu..x bgn2.

Tapi jumaat aritu dah kuar spital dah...Alhamdulillah.. :P