}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Friday, May 27, 2011

9 Hari Yang Mendamaikan III

Salam..

Ok..kita masuk plak Stage III.. ~wink

Hari Isnin sebelum Wesak Day tu sepatutnyer encik Usruel keja, tapi disebabkan dia dapat interview dia pun cuti.

Berangkatlah kitaorg tiga beranak ke KL. Balik hari je. Mula2 ingat nak lepak Shah Alam (sebab dah lama x menjenguk home sweet home), tapi macam malas plak.

Ammar macam biasala kan. Sgt happy dapat jalan2. Lagila kalau jalan jauh2. Ooo..untuk pengetahuan semua..sejak dari sebelum kawen lagi aku memang selalu temankan encik usrule gi interview. Tunggu dalam keta. Sanggup tu amik cuti. Lepas kawen pun sama gak. And bila Ammar dalam perut pun dia join sekali. 

Kali ni first time Ammar join temankan babah dia gi interview. Mula2 ingat nak gi window shopping kat area tempat interview tu (takkan nak dok kat parking ngan Ammar kan), tapi kitaorg sampai dekat2 waktu interview tu..so kena gak dok dalam keta kat parking. Luckily, tak lama. Kitaorg siap standby mainan Ammar dalam keta. 

Lepas interview tu kitaorg terus gerak ke Bandar Sri Putra Bangi, pasal Maklong Katon Ammar mau banje makan sebab antarkan buah Kuini kat dia..hehe

Merasalah Ammar duduk dalam keta time jem org balik keja + Hujan.

Kitaorg siap cakap.. "Ammar sanggup ke nak idup KL camni?..Baik Ammar dok Kampung..aman je..tetiap petang bole lepak2 depan umah..". Aku rasa kalau dia boleh jawab, sure dia pun tak mau dok KL.. ~wink~



Meh..mummy kiss Ammar



Nak duduk bawah la Mummy..



Yeahh...

Mana babah ni...


Ammar dah boleh diri..hihihi


Kak Najat..Kak Dina and abg Mujahid


Kak Nada n Kak Najat 


Yeah..Mak Long banje makan...


zzzzz.................

3 comments:

Luv like this.... said...

nmpk 2 batang gg...hehe

nur easy said...

pandai bgaya lah dak kecik ni...;)

MyRule said...

Luv..ader 2 btg kat atas yang x nampak..:p

Eazy...like mummy like ammar... ~wink~