}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Sunday, May 15, 2011

“Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims”.

Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik 

Ims”.

Macaron???

Camni la reaction aku bila dgr macaron.

Adik aku kidot, yang kenalkan pasal macaron ni.

Sebelum memang biase dgr..tapi x biase makan...

Adik aku beli..mahal tapi sedap.

Adik aku ni sanggup try buat macaron ni byk kali..

tapi x pernah jadi..hihiih

manis sgt la, rapuh sgt la..tapi kitaorg makan je..

Rapuh bila ngap...

Lepas sorang lagi adik aku...bobok..

dia ni keja kat Taylors Collage..

kat situ kan ader student masak2..

So dia bawa balik la yang tester punyer..

Ya ampun...sedap weii..

So, bila org nak bagi free ni.. aku pun dgn senyum rela terus menaip entry ni.

Errr..kalau korang x sabar boleh je order kat diorg..

Murah ok dari kat luar. 

Kat luar rm2.50 sebijik..caye la..  ~wink~

8 comments:

Cik Ims said...

salam..
datang nak menerjah..sekali jalan2..
>_<

MyRule said...

Tq

Mrs.Qarlista said...

nad tak pernahlagi try macaron ni..tapi teringin gak nak merase. :P

MyRule said...

Try la nad...tapi mahal..:p

ije said...

wahh.. kita ibu ammar n ammar jr. boleh jadi geng ni. =)

MyRule said...

ije.. jom geng.. :p

MyRule said...

ije.. jom geng.. :p

b.E.L.L.e said...

best ke macaron neh?tgk pic comel2 je mcm sedap..tp xpenah try lagiks..hehe..btw, sy folo n link awk yer.. =)