}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, May 9, 2011

Anakku Cute With Romper&Tight Contest


Syarat penyertaan....








1. Mesti jadi follwer nurshahfamily & babycollection & dnur healty...


2. Copy banner dan buat n3 ringkas ngan tajuk " anakku cute with romper&tight contest".


3. Sertakan gambar anak yg pakai romper or tight (kalau lum ade anak.. ank sedara, adik pun bo)


4. Dalam n3 mesti inform nama penaja ye... johor baby collection dan dnur healty & beauty


5. Tag 2 orang rakan blogger korang. Make sure dorang tahu. Nak tag lebih pon blh & tak mau la tag mcm ni.. 
“saya tag semua yang mengenali”
or
“saya tag sape2 yang nak join”


6. Tinggalkan link kamu pada entry ni ye.


7.Last day terima penyertaan 1 jun 2011 ( 12tgh malam )...
pemenang akan diumumkan pada 4 jun 2011


PSSSSS: YG RAJIN KOMEN BLOG NURSHAHFAMILY BERPELUANG TUK BERADA DLM LIST PEMENANG....


4 comments:

Princess Cindellyna said...

nak join tp Amani takde tight lagi...huhu

nur easy said...

all d best ammar..;)

MyRule said...

Dear...eh..x semestinyer romper + tight tau.. romper or tight pun boleh.. :p

Easy..tq..tq.. :)

NurShahFamily said...

mekasih join