}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Saturday, December 1, 2012

Susu ibu ooo susu ibu

Salam semua...

Akid sekarang dah 9 bulan and ammar plak dah setahun 2 bulan. Perjalanan menyusu diorg berdua memang berbeza. Ammar bf secara pjj and akid plak sentiasa di sisi. Masa ammar gigih buat stock and akid memang direct je. Stock pun ada skit je. X banyak stock sbb x de space nak letak and kalau pam, ammar akan minta nak minum. So at the end memng abis ammar minum. Cuma lately bila dia dah 2 tahun ni aku stop pam. Dia pun dah x minta dah.

Untuk sesiapa yang nak tau lebih lanjut pasal bf secara pjj boleh refer entry

http://myrule-myrule.blogspot.com/2010/12/susu-untuk-ammar.html?m=1

Dan

http://myrule-myrule.blogspot.com/2010/12/susu-untuk-ammar-2.html?m=1

Pada ibu2 yang menghadapi berbagai dugaan untuk menyusukan tu, jangan cepat give up ye. Usaha lagi dan lagi.

Ps: shaklee ade set trial utk ibu menyusu. Kalau nak tau details bole pm or  0122850892






2 comments:

atulhani said...

salam.. awk tgh jd surirumah ker skang,.. sbb akid minum direct je. Sorry tanya sbb dah lupa cerita hihi.. btw.. Ammar bukan setahun 2 bulan kan.. tu mesti typo rite?

MyRule said...

Wsalam atul. Aha..typo error. 2 tahun 2 bulan heheh.

Yup. Jadi housewife since lahirkan akid. Tu pasal la dia minum direct. Nak mengempeng je ;)