}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, December 4, 2012

Akid 9 bulan.

Diam x diam dah 9 bulan usia Akid. Kejap jek. Tapi Akid ni cepat betul membesar. Dia ada tok guru, so memang cepat pick up. Sapa lagi tok guru dia kalau bukan si ammar hafiy kan.

Akid ni x nak main ngan baby toys ok. Nak main ngan toys toddler abang dia. Dalam erti kata lain apa yang abang dia main dia nak. Apa yang ada kat tangan ammar tu yang dia idam. Abang dia pun apa lagi, hangin la kan.. :)

Untuk 9 bulan ni akid dah pandai

1. Bubbye. Suka tol lambai org. Kalau dok depan umah tu, entah sapa2 dia lambai.

2. Suka betul menari bila dgr lagu. Kalau nak tgk dia diam, sila la nyanyi. Eh tak gak..dia goyang2kan badan.

3. Tepuk tangan. Bila dengar lagu...tepuk tangan...makan pun tepuk tangan..happy tepuk tangan..abang dia good boy pun tepuk tangan..tengok pocoyo pun tepuk tangan heheh

4. Dah boleh berdiri n melangkah 3,4 step. Cepat kan? Tak lama lagi jalan la tu. Fuhhh...slim la mummy dia

5. Berat 8.8kg. Tapi memang rasa berat tau kalau dukung dia.

6. Dah bubbling banyak perkataan dah. Yang selalu dia sebut yam..yam..time makan n maa..maaa..timw mummy kat depan.

7. Suka MAKAN!

Waa..banyak dah kan. Rasanya cukuplah tu. Banyak2 kang x larat plak nak kira. So far tu yang major la.

Nanti kita update ammar hafiy punyer plak ye. Daaa...





4 comments:

Zuraidah Butang said...

ammar adalah idola die..heheh

.:Cik Puan Ann:. said...

OMGGGGGG.. Dah dua boboboii? Gila lama Ann hilang dlm dunia blog. Ahahaha. Comel ok dua2. Macam twin. tapi lain tahun.hihi

MyRule said...

Biasalah...dia nampak ammar hebat giler

MyRule said...

Ooopss..terperanjat dgr cik puan ann memjerit heheh.

Ye ann..udah dua boboy. Kalau ikut bulan beza 15 bulan, tapi kalau ikurlt tahun, 2 taun.