}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, December 18, 2012

3 tahun yang indah

Hari ni genap 3 tahun kitaorg kahwin...

Setahun setengah duduk sebumbung and setahun setengah lagi pjj.

3 tahun dapat 2 baby boys yang comel2.. not bad la kan?

3 tahun...3 tahun n still counting... In sya Allah :)

Sempena 3 tahun ni kitaorang ada GOOD news...

Alhamdulillah pada rezeki yang Allah tak pernah putus bagi kitaorang ni. Walaupun macam tak ready lagi, tapi Allah tau yang terbaik.

Selamat ulang tahun mr hubby..luv u dunia akhirat. Semoga sampai ke jannah. Amin...


13 comments:

Allene said...

rezeki lg... alhamdulillah...

yuyu jannah said...

happy anniversary my.. akid nk dpt adik ke?bestnye...

azian abdullah said...

happy anniversary to both of u. hero2 nak jadik abg yer? :)

MyRule said...

Alhamdulillah... :)

MyRule said...

Yuyu, taklah. Rezeki itu nanti dulu. Bagi full attention dulu kat diorg 2,3 tahun lagi ke

MyRule said...

Thank dear. Belum lagi yanh tu. Rezeki lain. Rezeki yang diharap
Tapi x sangka plak secepat ni

harzharun said...

mek oi!....waaahhhh!...tmbh lg sorang family member?....
Congrate babe...
N hepi anniversary!

atulhani said...

salam.. happy anniversary... sama lah kita 3 tahun kan.. semoga berbahagia dan jodoh berkekalan sampai syurga.. aminn

Zuraidah Butang said...

rezeki apakah..heheh manje2..bonus ek

MyRule said...

Hhahaha...sabarla dulu yang. Akid pun x terkejar. Nanti comfirm rrzeki ni i buat entry. Tapi yang pasti akid still anak bongsu lagi heheh

MyRule said...

Wsalam. Happy anniversary gak for u..:)

amin

MyRule said...

Oit..oit..bonus tu serul yang dapat. Itew nasi arab tu heheh

nur easy said...

alhamdulillah.. itu nikmat y Allah beri.. semoga bertambah2 rahmat dariNya