}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Tuesday, July 31, 2012

Akrab

So sweet tengok Ammar and Akid ni.

Kalau rasa nak marah and penat ngan kerenah diaorg ni kan, suka tgk gambar2 dalam tab.

Ammar sayang kat Akid. Bangun tidur cari Akid. Kiss akid. Tapi dalam pada tu, jeles kalau kitaorg lebihkan Akid. Tak bagi encik usrule pegang Akid lama2.

Ada waktunyer dia guling kat atas adik dia la, nak tido atas dada akid la or nak ajak Akid wrestling. Then bila kena marah ngan kitaorg, Akid kena lepuk ngan dia tanda protes. Tapi, antara tu semua, memang nampak dia sayang Akid.

Akid plak, suka tarik rambut Ammar. Tak pun nak amik botol susu Ammar. Tapi....... kalau Ammar buat apa jek, dia akan jadi tukang gelak. Supporter no. 1 abang dia...



9 comments:

iedchan said...

jambu betul 2-2 tu..nnt leh buat kumpulan jambu..eheh

harzharun said...

ni yg x sabar nak beranak & tgk little Q main dgn Qasyaf neh..hehe

MyRule said...

dot, like mother like sons muahaha

harz, sabar kena banyak tau harz. 2,3 bulan yang first tu memang sgt2 lah memguji kesabaran ;)

Nens Collection said...

ololo..comel & akrabnyer mereka..;)

antalya said...

lebih kurang sama je perangai kedua2 ank kita. happy kan tgk adik beradik love n caring each other.sweet sgt

MyRule said...

hopefully sampai besau la camni kan ;)

MyRule said...

aha, penawar duka ;)

atulhani said...

Comel aje budak berdua ni.. saya baru ada sorang buah hati..

MyRule said...

Atul, x per. nanti tambah la lagi ye