}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Thursday, July 12, 2012

Masak-masak

Salam semua,

Tiup habuk jap ek.

Biasalah, jaga budak 2 org ni memang sentiasa bz. Nak tunggu dua2 org tido sekali baru boleh online. Tu pun kalau baju dah siap lipat, dah siap solat and dah siap masak. Kena betul-betul free. Tengah menaip ni pun Akid nangis la plak. Dia ni susah nak tido lena. Tido pun kejap2 jek.

Ok, sekarang tengah sibuk2 nak makan kek. Best giler kek Red valvet and pavlova. Jatuh cinta dengan dua2 kek ni.

Tu tak termasuk lagi ngan kek coklat moist and cheese cake. Mari menambah berat badan yang tak bertambah2 ni :p

Ditambah dengan kerajinan hari tu kan, dengan x der mixer carilah resepi kek kukus n cheese cake. Dah lama tak buat. Pastu kebetulan ader hari yang tak payah masa (encik usrule tapau makan kat pasar malam) and bebudak 2 org tu tido serentak, apa lagi........... start la project.

Hasilnya........... tadaaaa



Ni kek choc moist yang x berapa moist. Dihias STAR fave Ammar.


Kosong, x sempat tabur Star



Marble Cheese cake yang x marble sgt :)



4 comments:

atulhani said...

rajinnya dia.. hmm saya anak sorang pun susah cari masa untuk masak ke basuh baju ke.. lipat baju pun susah sbb masa kita melipat, time tu la dia memanjat kita, jadikan kita ni tiang tempat dia berdiri hihi

nur easy said...

nampak sedap.. ah sure suka chocolate kan..;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hurm, bertambahla berat badan saya

= berlari anak pergi Secret recipe
nak cake jugak..

MyRule said...

atul, i kan dah jd housewife kan skang. kena lah rerajin. cuma nak tunggu akid tido baru boleh start project. ammar x tido x pe lg.

easy, oo, AH semua dia suka heehe

yana, sorry hehe. x per, bukan selalu kan?