}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Sunday, September 2, 2012

Rumah untuk disewa Bandar Puteri Klang

Salam semua..ang sewa ye :)

Dah ada orang sewa ye :)

Lama tak buat entry. ENtry kali ni ringkas dan padat ye. Sebab babby 2 org ni ada kat sebelah. Hubby plak tengah mandi :p

Good news...kitaorg dah dapat kunci rumah baru yang tak berapa baru. Tapi tengah fikir nak dok situ or nak sewakan. So, fikir punyer fikir kitaorg try nak sewakan dulu. Kalau takder orang sewa, baru kitaorg pindah masuk.

Location kat Bandar Puteri Klang. Tak jauh dari JJ Bukit Tinggi Klang yang besar tu.

Dua tingkat, endlot.

4 bilik 3 bilik air, satu stor.

Setiap bilik ada aircond.

Setiap bilik air ada water heater.

Akan di cat baru

Sewa RM900.

Sesiapa yang berminat boleh call 0122850892 (asrul)

daaaa


7 comments:

apek said...

ni yang dari Subang Jaya, highway kesas belah kiri tu ek? berhampiran McD??

bagus taman tu, siap ada security lagi. taman permainan pun besar.

MyRule said...

Apek..aha yang tu la :p

iedchan said...

masuk mudah.my la...sure kompom ade org nak sewa

MyRule said...

dah. dah iklan dah semalam. berdrret2 mau sewa. dah ader org booking mau masuk.

apek said...

mmg best tapi last aku pegi umah abg aku yang kureng adalah depan taman perumahan tu yang agak semak. lain2 semua best.

MyRule said...

Apek, abang ko jalan baper?

MyRule said...

Sold out...sold out hehe