}

Jom Click beramai2.. ~wink~

Ammar Jr.

 Baby Birthday Ticker Ticker

Monday, July 16, 2012

Kami beli....

Kami dah beli baju raya bebudak ni.. ~wink~

Beli cecepat sebab malas nak gi shopping time puasa. Tak larat oo ngan budak 2 org ni. Nak tinggal, kesian plak.

So, Sabtu lepas kitaorg gi JJ Bukit Raja. Dah start sale kan. Orang pun x ramai lagi. So, apa lagi,..memborong la mummy ngan babah ammar akid ni. Dapat berpasang2 untuk dia org berdua. Beli extra untuk Akid. Sebab Akid x banyak baju baru. Yang lain beli sepasang ngan Abang Ammar. Cuma beza warna takpun sama warna design lain skit jek.

Ahad plak, kitaorg gi section 18. Gi Tailor yang encik usrule selalu gi. Haa..kat situ baju melayu murah dan cantik. Kemas ok jahitan dia. Tak tipu. So, kitaorg beli baju melayu kat situ je. Sepasang untuk encik usrule, sepasang untuk Akid, sepasang lagi untuk Ammar. Murah sgt. Baju melayu budak2 ni baru rm23 after diskaun! Kitaorg tgk kat JJ rm50, kat PKNS rm50. Sangat cute bila tengok diorg test kat umah.

Korang dah beli ke? Tema apa tahun ni? :p

7 comments:

Nens Collection said...

saya pon dh beli siap2..tema oren..tema rotate ajek..;)

MyRule said...

waa, oren tu. mesti ceria di pagi raya ;)

nur easy said...

baju melayu dah siap gak.. tema xtau nak ckp warna apa tu.. cam choc+green.. hehe.. tinggal lagi baju tshirt af je

MyRule said...

ooo, tau, encik usrule ader baju melayu kaler tu.

atulhani said...

Tailor kat 18 tu jual baju siap ker? apa nama kedainya boleh la gi tengok.. hihi..

MyRule said...

aha, baju siap. tapi baju lelaki je. baju pompuan tarak ooo

MyRule said...

lupa plak. nama kedai eden.